Beszállítóink

I.G.C. logóCA szlovákiai Ziar Nad Hronom-ban működő /Garamszentkereszt/ 1995-ben alakult cég aluminium és műanyag égéstermék elvezetők gyártásával foglalkozik. Saját porszóró üzeme van. Nagyon rugalmasan kezeli a vevők igényeit, 2005 óta vagyunk kapcsolatban, mindkét fél megelégedésére.

Weboldal: www.igc.sk

Mk logóA lengyelországi Zary-ban található gyár, amely hazájában a legnagyobb kémény gyártó üzem. A lengyel nehézipar, azon belül is a nemesacél feldolgozás mindig Európa élvonalába tartozott.
A rozsdamentes béléscsövek nagy része és a szigetelt rendszerek innen származnak. A gyártás szinte teljesen automatizált, az innen kikerülő termékek méretpontossága, kidolgozottsága egyedülálló.

Weboldal: www.mkzary.pl

Haflex logóA németországi Trier-ben található a hajlékonycső gyártó gépeket készítő Haflex cég. Az ő gépeit használja szinte az összes európai hajlékonycső-gyártó. A csövek anyaga és kivitele szerint többféle lehet, mi a kétrétegű, belül sima rozsdamentes acél béléscsövet forgalmazzuk, mely túlnyomásos és gravitációs módra, nedves és száraz üzemmódban is alkalmas.

Weboldalwww.haflex.de

Ajánlatom van

magyar zászló angol zászló
Az oldal sütiket használ. További információ