Bemutatkozás - Kémény webáruház

A kemenyraktar.hu kémény webáruház segítségével Ön egyszerűen és gyorsan szerezheti be a kívánt termékeket. Miért előnyös az internetről rendelni, és milyen termékek érhetők el?  Az alábbiakban választ adunk a kérdésekre.  

Miért előnyös a kemenyraktar.hu kémény webáruház használata?

 • A kémény webáruház gyorsan házhoz szállítja a kívánt termékeket. Attól függően, hogy a megrendelt termék raktáron van-e, a megrendelés idejétől akár 1 munkanapon belül kézhez kapható a csomag.

 • A rendelés folyamata egyszerű, és nem igényel sok időt. A kémény webáruház segítségével nincs többé hosszas sorban állás, és nem szükséges aggódni a termékek nehéz megtalálása felől sem. A kívánt terméket elegendő a kosárba tennie, majd néhány szükséges adatot megadnia, és már útnak is indul a csomag.

 • Folyamatosan bővül a termékkínálat, és rengeteg lehetőség közül lehet választani. A kéményekhez és rendszerekhez tartozó különböző, kisebb-nagyobb alkatrészek és kiegészítők számos típusa elérhető a kémény webáruház készletében. 

Milyen termékek érhetők el a kémény webáruház kínálatában?

A kémény webáruház virtuális polcain a következő típusok közül lehet választani:

A kéményekhez természetesen számos különböző kiegészítő is választható a hatékony kialakítás és biztonságos működés érdekében. Célszerű a szén-monoxid érzékelőket kiemelni, amelyek azonnal riasztanak, ha szén-monoxid mérgezés veszélye állna fenn. Magyarországon évente átlagosan legalább 400 szén-monoxid mérgezéssel kapcsolatos eset jut a hatóságok tudomására. 

A szén-monoxid mérgezés kialakulásának egyik leggyakoribb oka, hogy a tulajdonos nem fordít elegendő figyelmet a lánggal működő berendezés karbantartására. A szén-monoxid tartalmú füstgáz kivezetése így nem történik meg, és a mérgező anyag visszaáramlik a légtérbe. Fontos a rendszeres kéményseprésről és tisztításról gondoskodni, hogy minden rendben legyen műszakilag.   

A kémény webáruház rendszerei között a következő lehetőségek érhetők el:

Termékbiztonsági eszközök és kiegészítők területén a legfontosabb eszközök:

 • Kéményajtók
 • Tetőjárdák
 • Légbevezetők
 • Tetőkibúvók
 • Szén-monoxid érzékelők
 • Kandalló füstcsövek és idomok
 • Alumínium füstcsövek és idomok
 • Egyfalú béléscsövek és idomok 

Vásárlás előtt érdemes szakemberrel konzultálni 

Mindig a személyre szabott, egyedi igényekhez igazított munkák jelentik a legjobb megoldást. Ha Ön egy családi ház, társasház vagy éppen ipari létesítmény számára szeretne kéményt rendelni, a Kemenyraktar.hu kémény webáruház kiváló választás. 

Érdemes azonban a vásárlás előtt teljes mértékben megbizonyosodni az elérhető lehetőségekről. A szakemberek segítségével egyszerűen és rövid idő alatt meghatározhatók az adott hely számára optimális választások. A kémény webáruház által kézhez kapott termékek építése és karbantartása egyaránt fontos, hogy kizárólag megbízható szakemberek segítségével történjen. A szén-monoxid mérgezés kialakulásának oka a legtöbb esetben a helytelen vagy a hiánytalan karbantartás.

A szakszerű kémény építés és a rendszer precíz kialakítása nélkülözhetetlen a biztonságos, stabil működéshez. Ha Ön a leghatékonyabb megoldást szeretné megtalálni a kémények kiválasztása folyamán, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítséget nyújtunk.


Kémény webáruház - H-Flue System kéményrendszerek - kemenyraktar.huKémény webáruház - H-Flue System kéményrendszerek - kemenyraktar.huKémény webáruház - H-Flue System kéményrendszerek - kemenyraktar.hu

Termékeinket megtekintheti webáruházunkban

magyar zászló angol zászló
Az oldal sütiket használ. További információ